Get The Most Out Of Life
Uw succes, uw toekomst

Het kan anders….werken, verdienen en vooral leuk leven!

Zoekt u meer inkomen? meer vrije tijd? uw eigen werktijd indelen? financiële onafhankelijkheid? Een onbezorgde toekomst?

Kijk eens om u heen, naar vrienden, uw kennissen, uw buren, uw collega's. Ongetwijfeld kent u mensen die "het over een andere boeg zouden willen gooien" en hun manier van leven willen veranderen. Hoe zit dat eigenlijk bij u? Hoe tevreden bent u met uw werk? Met uw inkomsten en uw toekomst perspectieven? Werken van 09.00 tot 17.00 u. een sleur wordt? Zou u uw eigen toekomst niet willen vormgeven, op een manier zoals u dat wenst? Een gezonder leven met minder stress, een hoger inkomen en de vrijheid om zelf uw tijd in te delen. Maar hoe?

Mensen worden door economische omstandigheden gedwongen om na te denken over "hoe het eventueel anders kan". Omdat ze na vele trouwe dienstjaren alsnog ontslagen worden, of omdat ze hun eigen onderneming, door de economische crisis of concurrentie overvallen, failliet zagen gaan. Dat wat vroeger een zekerheid leek, blijkt dat plotseling niet meer te zijn. Geen vaste contracten meer, in onzekerheid zijn, je zorgen maken over de toekomst. Hoe ziet uw pensioeninkomsten er straks bijvoorbeeld uit?

Of de verandering die u zoekt nu vanuit u zelf komt of door omstandigheden gedwongen, maakt niet uit. Dankzij een uniek en bewezen netwerkmarketing concept bieden wij u concrete mogelijkheden om deze veranderingen daadwerkelijk te verwezenlijken. Een goed moment om u te verdiepen in uw mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u laten zien hoe u parttime - in eerste instantie naast uw huidige activiteiten - een geheel nieuwe fulltime inkomstenbron kunt opbouwen van € 400 - € 2.000 - € 5.000 of meer, wat bovengemiddeld, blijvend en overerfbaar is. Zeer uniek! Ook te combineren met een fulltime baan. Wij zoeken geen verkopers.

Wat kunt u hiermee bereiken?

  • Een eigen tijdsindeling van de dag
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Een gezonder leven
  • Meer inkomen
  • Eigen baas kunnen zijn
  • Een goed pensioen
  • Meer tijd voor uw hobby's
  • Meer tijd voor uw gezin
  • Een onbezorgde toekomst

 

Wie zijn wij?

Ook wij zijn allemaal verrast door de mogelijkheden die het ons biedt en het heeft ons leven in positieve zin veranderd.

Al onze collega's bestaan dan ook uit mensen van allerlei achtergronden en we helpen elkaar met ons doel nieuwe collega's verder te helpen met het unieke netwerkmarketing concept. Wij hebben een bestaand infrastructuur en hebben professionele trainingen en persoonlijke begeleiding, je staat er nooit alleen voor.

Wie ben ik?   

Mijn naam is Françoise, ik heb altijd voor een werkgever gewerkt. Ik ging opzoek naar een andere uitdaging waardoor ik dit unieke teamnetwerkmarketing concept tegen kwam. Werken waar en wanneer je wil en met wie je wil, je eigentijd indelen, zonder hoge werkdruk en stress, en beloond worden voor je harde werken, waar vind je dat? Het is een positieve omslag in mijn leven en het heeft alles waar ik naar opzoek ben om een stabiele inkomstenbron op te bouwen die nog eens overerfbaar is ook en meer tijd hebben voor andere "leuke" dingen. Mijn werk bestaat uit het bieden van de zelfde kansen aan anderen. 

 

 Bedrijfspartner

Last but not least: onze bedrijfspartner, ook al werken wij voor ons zelf, we werken wel samen met een multinational die al ruim 40 jaar zeer succesvol is. Het bedrijf is actief in 160 landen en is één van de grote netwerkmarketingbedrijven. Het bedrijf is NIET beursgenoteerd, heeft GEEN leningen bij de bank, heeft alles in eigen hand, is dus economisch ongevoelig. Dat zijn bijzondere prettige feiten om je bewust van te zijn als je besluit met ons samen te gaan werken.  

Wat moet ik hiervoor doen en wat is het plan?

De eenvoud van ons businessplan kunnen ieders levensstandaard verbeteren en of veranderen.
U zult verrast zijn over de mogelijkheden. U krijgt professionele trainingen en begeleiding. U staat er niet alleen voor.                                             
Of het iets voor u is kunt u natuurlijk alleen zelf beslissen.

De keuze is aan U, wilt u de tijd nemen om te zien of het ook wat voor u is? 
Wenst u graag meer informatie over hoe ons model werkt en hoe u een extra en of serieus inkomen kan opbouwen ? 

Bent u een enthousiast persoon die vooruit wil in het leven en ook wil genieten van het leven? 

Neem het heft in eigen handen en laat je vrijblijvend informeren.


 

 (Zie ook Disclaimer onderaan deze pagina)